Loading...

Tina marie

Hva jeg kan tilby:

Jeg tilbyr en helhetlig tilnærming til trening og helse, med fokus på å motivere og veilede mine kunder til å finne mål som er tilpasset deres individuelle behov og livsstil.

Sammen finner vi ut hvor de vil og hvor de vil være, og lager en plan på hvordan komme ditt, med fokus på trening og mindset.

Erfaring:

Min erfaring med ulike former for fysisk idrett som bla. langrenn, løping, og egenvektstrening, gir meg et bredt perspektiv og kunnskap som jeg bruker til å skape varierte og effektive treningsprogrammer. Hver person er unik, og jeg tar hensyn til dette når jeg jobber med mine kunder.

Jeg har mange års erfaring fra næringslivet, og vet hvor krevende det kan være å prioritere seg selv i en ellers travel hverdag.

Spesialitet:

Min spesialitet ligger i å hjelpe mine kunder med å avdekke og overvinne hindringer som holder dem tilbake,

samt gjøre det som skal til med fokus på hvor de vil. Jeg er opptatt av å skape varige endringer ved å jobbe med mine kunders vaner og tankemønstre underveis, for å få mest mulig ut av treningen og nå de målene de har satt seg.

Min forståelse av at vi er hele mennesker, ikke bare fysiske vesener, gjør at jeg tar hensyn til både den fysiske og mentale delen av trening,

og jeg er dedikert til å støtte mine kunder på veien mot et balansert og helsefremmende liv.

Utdanning:

Jeg har utdanning som Master practioner og Coach innenfor NLP, fra SCALA i Lillestrøm, og jobber i dag som coach og veileder.

Mail:

Tina.marie.kjerstad@gmail.com

Telefon:

47610616